2 Anunturi LIDL Romania Extrem de IMPORTANTE pentru Milioane de Clienti din Romania

2 Anunturi LIDL Romania Extrem IMPORTANTE Milioane Clienti Romania

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari si mai importante lanturi de supermarket-uri din Romania in momentul de fata, iar pentru milioanele de clienti care ajung in locatiile sale in fiecare luna are doua anunturi foarte importante cu anumite schimbari care vor fi vizibile in toate magazinele din intreaga tara.

LIDL Romania a publicat deja urmatorul catalog de oferte speciale care vor fi disponibile pentru clientii din Romania de saptamana viitoare, iar asta in conditiile in care sunt pregatite tot mai multe promotii speciale pentru Paste 2023 in aceasta perioada, extrem de multi romani asteptand cu mare interes ofertele.

Separat de catalogul ofertelor speciale pe care cei de la LIDL le au disponibile, exista noi cupoane de reduceri au fost activate pentru toti clientii care folosesc LIDL Plus in momentul de fata, iar in cazul lor vorbim despre posibilitatea de a le activa direct din cadrul aplicatiei si putem sa profitam de ele la cumparaturi in magazine.

LIDL are deasemenea multe alte oferte speciale in momentul de fata de care pot profita clientii din toata Romania, ele fiind deja disponibile in magazinele din toata tara, ca parte a catalogului care a devenit activ saptamana trecuta, deci daca ajungeti in ele, veti putea profita de multe oferte special inclusiv acum.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 27.03-02.04.2023. Ți-am pregătit: delicatese #Deluxe, produse de post, accesorii și ustensile pentru grădină … și multe alte surprize pentru întreaga familie! Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni!