Notificati de ENEL, Clientii sunt Informati despre IMPORTANTE Schimbari Oficiale

Notificati ENEL Clientii Informati IMPORTANTE Schimbari Oficiale

ENEL, una dintre companiile cele mai mari si mai importante din Romania care le ofera romanilor servicii de energie cu livrarea de electricitate si gaze naturale, a publicat o notificare foarte importanta pentru romani, iar in cadrul ei descrie categoriile de persoane care beneficiaza de pret plafonat in baz unei declaratii pe propria raspundere.

ENEL vorbeste mai jos despre tipurile de dispozitive care se incadreaza in reglementarile legale privitoare la acordarea de plafonare pentru anumite tipuri de clienti in baza unei declaratii pe propria raspundere semnata de catre acestia, si daca e posibil sa va incadrati intr-o asemenea categorie, e bine sa stiti detaliile.

Informatiile pe care cei de la ENEL Romania le ofera sunt extrem de importante in contextul in care exista multi romani care au nevoie de plafonare pentru preturile la energie, iar legislatia in vigoare in momentul de fata ii poate ajuta sa se bucure de preturi mult mai bune pentru consumul lunar.

ENEL Romania are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce se intampla cu privire la plafonarea preturilor pentru energie, insa desigur ca trebuie sa fiti atenti, si sa vedeti daca indepliniti toate cerintele pentru a putea beneficia de tot ceea ce ofera legea in vigoare in materie de plafonare acum.

Categoriile care beneficiază de preț plafonat mai mic dacă trimit Cererea și Declarația pe propria răspundere. Aparatură medicală. Utilizează dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor. Declarația nu înlocuiește obligațiile Legii 226.

Familii monoparentale. Persoană singură care are în întreținere și locuiește cu cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani, respectiv 26 de ani care urmează o formă de învățământ. Minimum 3 copii. Au în întreținere cel puțin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani, respectiv 26 de ani, care urmează o formă de învățământ.