GRATUIT de la Kaufland Special pentru Clienti, ce Li se Ofera Romanilor

GRATUIT Kaufland Special Clienti Ofera Romanilor

Kaufland, lant de hypermarket-uri cu extrem de multe locatii in toata Romania in momentul de fata, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu o decizie speciala de a le oferi gratuit ceva de care foarte multi vor fi extrem de bucurosi.

Kaufland vorbeste despre Roata Reducerilor, o campanie speciala cu promotii pentru clientii din toata Romania, ele fiind gandite pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a se bucura de vouchere de reduceri pentru produsele pe care compania romaneasca le are acum la vanzare, si vorbim despre oferte foarte interesante.

Conform celor de la Kaufland Romania, trebuie sa cumparam de minim 50 de LEI din oricare dintre magazinele sale pentru a putea beneficia de oferte speciale de acest gen, iar in cazul in care se intampla acest lucru, vom putea invarti Roata Reducerilor pentru a castiga oricare dintre voucherele care sunt oferite.

Kaufland Romania a integrat aceasta Roata a Reducerilor direct in cadrul aplicatiei sale pentru iPhone si Android, deci de acolo o putem accesa, daca suntem interesati de ea, astfel ca putem sa vedem foarte rapid toate reducerile care ne sunt oferite de catre lantul de hypermarket-uri chiar acum.

Intră în aplicație, caută secțiunea ”Roata reducerilor”, pe care o găsești ușor sub cea de promoții personalizate cu care deja ești obișnuit și deblochează-ți o șansă de a învârti roata ușor, cu doar un bon fiscal de 50 lei cu Kaufland Card.

Premiile sunt reduceri la diverse produse de sezon și stele digitale ca premii de consolare în cazul în care norocul îți surâde mai puțin. Oricum ar fi, ești câștigător! Cu un bon fiscal de minim 50 lei ai șansa să învârți de roată și îți recomandăm să nu ratezi, pentru că fiecare șansă este valabilă doar 48 de ore. Bonul fiscal poate fi efectuat în orice magazin Kaufland România.