Hotararea Netflix care Porneste o SCHIMBARE Majora in Intreaga Lume

Hotararea Netflix Porneste SCHIMBARE Majora Intreaga Lume

Netflix a confirmat in mod oficial o schimbare radicala de directie pe care o face in incercarea de a atrage mai multi abonati, dar si de a le oferi mai multe abonatilor existenti, iar asta pentru ca separat de filme, seriale, documentare, desene animate, compania va avea inclusiv o platforma de cloud gaming pentru abonati.

Netflix are deja jocuri disponibile pentru abonatii din intreaga lume, iar oricine le poate incerca, daca doreste acest lucru, insa compania vrea sa le faca disponibile pe tot tipul de dispozitive din intreaga lume, iar o platforma de cloud gaming rezolva aceasta “problema”, chiar daca asta nu va aduce imediat venituri mai mari pentru companie.

Desi deocamdata proiectul companiei americane este in faza incipienta, scopul este ca el sa aduca jocurile pe telefoane, televizoare, tablete, etc, astfel incat toti cei care vor sa joace un anumit joc pe care Netflix il are in momentul de fata, sa o poata face foarte rapid, ceva ce nu era disponibil pana in momentul de fata.

Netflix nu are deocamdata un termen public pana la care vrea sa ne ofere posibilitatea de a profita de platforma sa de cloud gaming, asa ca deocamdata nu stim la ce sa ne asteptam, dar este destul de clar faptul ca dorinta companiei este de a lansa platforma cat mai curand, insa ea va fi disponibila limitat la inceput.

“Suntem foarte devreme în acea parte a călătoriei noastre. Credem că jocurile în cloud ne vor permite să oferim acel acces ușor la jocuri pe orice ecran și să fim fără fricțiuni și să oferim accesibilitate în experiențele de joc.

După cum vă puteți imagina, vrem ca jocurile Netflix să poată fi redate pe fiecare dispozitiv Netflix pe care îl aveți. Modul în care magazinele de aplicații mobile și streamingul se îmbină este ceva pe care continuăm să-l rezolvăm și pe care îl planificăm.”