SCHIMBARILE LIDL Romania cu IMPORTANTE Noutati in Magazine pentru Romani

SCHIMBARILE LIDL Romania IMPORTANTE Noutati Magazine Romani

LIDL Romania isi anunta in mod oficial toti clientii din Romania in legatura cu o serie de noutati foarte importante care se regasesc in magazinele din tara noastra la momentul actual, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, ele au fost dezvaluite chiar la inceputul acestei saptamani, si sunt valabile in toata Romania.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre cupoane de reduceri care sunt oferite clientilor din toata Romania pentru cumpararea unor produse care sunt disponibile la preturi mult mai mici decat in mod obisnuit in magazine, ele fiind incluse in cadrul aplicatiei LIDL Plus pentru oricare dintre oamenii dornici.

Separat de aceste coduri speciale de reduceri pe care LIDL le are disponibile in mod oficial pentru noi, compania are deasemenea noi produse din gama Deluxe pe care le putem cumpara din oricare dintre locatiile sale saptamana aceasta, ele fiind noi in comparatie cu ceea ce era oferit pana acum pentru noi.

LIDL are deasemenea si noi oferte speciale pentru romanii care vor sa cumpere produse pentru casa si gradina, o gama speciala de noutati fiind din nou disponibile in magazinele din toata tara, insa doar pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca profitati de tot ceea ce va intereseaza inainte ca produsele sa dispara.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. O nouă săptămâna aduce noi bunătăți Deluxe! Hai pe la noi să te aprovizionezi cu cartofi gratinați, mezeluri, deserturi fine și multe alte delicii perfecte pentru masa festivă.

Grădinăritul devine mai ușor cu noile articole din oferta noastră de luni. Spune-ne în comentarii care e figurina ta preferată și hai să te bucuri de toate surprizele dulci din gama #Favorina pe care ți le-am pregătit în magazine.