Mesajul ENEL pentru Clienti cu un Anunt IMPORTANT, ce NU Stiau Multi

Mesajul ENEL Clienti Anunt IMPORTANT NU Stiau Multi

ENEL le transmite tuturor clientilor din Romania un important anunt despre care ar trebui sa stie toti dintre ei, iar asta pentru ca dezvaluie un secret care ar putea fi de extrem de mare ajutor in economisirea de energie, ceva ce oricine isi doreste, mai ales avand in vedere preturile mari din perioada actual.

ENEL explica mai jos faptul ca inlocuirea geamurilor clasice cu unele termopan poate aduce o economie de energie substantiala, iar asta deoarece vechile geamuri pot pierde de pana la 4 ori mai multa energie decat un geam termopan, astfel ca putem ajunge sa incalzim casle mai putin iarna daca le inlocuim.

In clipul video de mai jos cei de la ENEL Romania explica de ce este bine sa ne gandim serios sa facem trecerea la geamuri termopan, care desigur sa fie si in mod corect instalate, iar asta pentru ca daca ele nu sunt instalate in mod corect, atunci exista oricand posibilitatea ca ele sa piarda la fel de multa energie.

ENEL Romania ofera acest sfat ca parte a unei campanii pe care a lansat-o cu ceva timp in urma, si prin care incearca sa ii ajute pe clienti sa invete cum sa faca economii mai mari de energie electrica si gaze naturale, ceva ce desigur ca nu oricine poate sa faca asa cum isi doreste pentru a-si reduce factura lunara.

O locuință slab izolată pierde 25% din căldura din interior prin uși și ferestre. #FiiSmartPeEnergie și alege ferestre termopan cu 3 foi de sticlă pentru casa ta, pentru o eficiență termică crescută. Pe Electripedia găsești și alte recomandări ca să crești eficiența energetică a casei talei!