Anuntul DACIA Duster de ULTIM MOMENT, ce Hotarari a Anuntat Oficial DACIA!

Anuntul DACIA Duster ULTIM MOMENT Hotarari Anuntat Oficial DACIA

DACIA Duster, una dintre cele mai populare modele de masini pe care DACIA le vinde in Europa, si multe alte zone de pe glob, este in centrul atentiei in momentul de fata, iar asta pentru ca un nou model a fost lansat, impreuna cu altele pentru seriile Spring, Jogger, sau Sandero Stepway, ele putand fi cumparate acum.

DACIA Duster este disponibila intr-o noua versiune Extreme pentru clientii din toata lumea, iar conform celor de la DACIA, aceste modele speciale au un design interior si exterior care sunt mai apropiate de natura, astfel ca oricare dintre oamenii care mai vor actualele modele vechi, s-ar putea uita la aceste optiuni.

Conform celor de la DACIA, noua versiune a DACIA Duster este disponibila inclusiv cu un motor nou, acesta trebuind sa ofere si mai multa putere, mai ales daca veti decide sa folositi masina inclusiv in afara drumurilor publice, astfel ca e bine sa aveti optiunea in vedere, daca vreti sa cumparati o masina de la DACIA.

DACIA Duster este disponibila in versiunea actuala doar pentru o perioada foarte limitata de timp, iar asta pentru ca DACIA intentioneaza sa lanseze un mode complet nou peste doar cateva luni de zile, in toamna, iar acela va veni cu si mai multe modificari majore, insa desigur si cu un pret de vanzare mai mare.

Personalitatea outdoor Dacia, mai robustă și mai pregătită de aventură este acum disponibilă în noile versiuni Extreme pentru Spring, Jogger, Duster și Sandero Stepway. Cu accente Copper Brown și liniile inspirate de hărțile topografice, designul interior și exterior al modelelor Extreme este mai apropiat de natură.

Mai robustă și cu personalitate outdoor, în noua versiune Extreme. Acum disponibilă pentru Noul Spring, Noul Jogger, Noul Sandero Stepway, Noul Duster. Noul motor cu care este echipată Dacia Spring Extreme, mai puternic și mai dinamic, înseamnă mai multă plăcere de a conduce.