Germania va Oferi un Ajutor Militar Urias Ucrainei in Razboiul cu Rusia

Germania va Oferi un Ajutor Militar Urias Ucrainei in Razboiul cu Rusia

Germania confirma ca va oferi un ajutor militar urias Ucrainei pentru a o sustine in lupta pe care o duce cu Rusia in momentul de fata, iar asta pentru ca de la berlin s-a confirmat faptul ca 12 miliarde de euro sunt alocate ca parte a unui nou ajutor care va ajunge la Kiev in cursul urmatorilor ani de zile.

Germania spune ca 3.2 miliarde de dolari vor fi alocati in 2023 Ucrainei, in timp ce alte 8.8 miliarde de euro vor fi alocate in decursul a 8 ani de zile intre 2024 si 2032, insa ramane de vazut cat de mult va conta impartirea ajutorului pe o perioada atat de lunga de timp, cand e nevoie foarte mare de bani acum.

“Germania va oferi Ucrainei un ajutor militar suplimentar de 12 miliarde de euro. Germania a aprobat un ajutor militar suplimentar pentru Ucraina în valoare de 12 miliarde de euro, a informat Reuters pe 29 martie. Pachetul de ajutor cuprinde 3,2 miliarde de euro care vor fi distribuite în 2023, precum și linii de credit în valoare de 8,8 miliarde de euro care vor fi alocate între 2024 și 2032.”