Volodimir Zelenski cere Lupta Totala a Lumii Libere Impotriva Rusiei

Volodimir Zelenski cere o lupta totala a lumii libere impotriva Rusiei care incearca nu doar sa distruga Ucraina, ci sa provoace deasemenea extrem de multe probleme in intreaga lume prin masurile pe care le ia pentru a-si continua razboiul.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre cat de importanta este lupta pe care trebuie sa o duca toata lumea impotriva Rusiei, dar si cat de importanta este sustinerea Ucrainei pentru a putea face fata atacurilor constante care vin pe frontul cu armata rusa.

“Ucraina nu a pierdut nicio săptămână în timpul războiului pe scară largă – ne întărim constant statul, Forțele noastre de Apărare și Securitate, încrederea în avansarea spre victorie.

Astăzi s-a făcut și un pas pentru a consolida independența spirituală a statului nostru, pentru a ne proteja societatea de vechea și cinică manipulare a religiei de la Moscova. Ucraina este teritoriul celei mai mari libertăți religioase din partea noastră a Europei. Așa este din 1991. Așa va fi mereu.

Mulțumesc tuturor celor cărora le pasă de Ucraina și de cetățenii noștri! Mulțumim tuturor celor care susțin lupta ucraineană pentru independență! Slavă războinicilor noștri! Glorie Ucrainei!

Care este strategia lumii libere în raport cu Rusia totalitare, care caută modalități de a crea mai mulți complici totalitari în lume? Există o astfel de strategie? O să spun ce ar trebui să fie. Răul trebuie să piardă războiul. Dacă pierde acum, va ști că va pierde mereu și peste tot.

Astăzi a participat la cel de-al doilea Summit pentru Democrație, organizat de Statele Unite, care a reunit lideri democrați de frunte. Cu toții avem nevoie de victorie – Ucraina și fiecare dintre democrațiile lumii.

Victorie deja anul acesta! Dușmanii democrației trebuie să piardă și numai aceasta poate sta la baza securității reale pentru democrație. Sunt sigur că o vom oferi.”