GRATUITATEA Orange Anuntata Oficial pentru Milioanele de Clienti Romani

GRATUITATEA Orange Anuntata Oficial Milioanele Clienti Romani

Orange continua sa isi surprinda in mod pozitiv clientii din toata Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din tara noastra oferindu-le romanilor posibilitatea de a se bucura de o saptamana de acces gratuit in cadrul aplicatiei Orange Games, una care ofera acces la o varietate de jocuri pentru telefoane.

Orange ii anunta pe romani ca pot incerca o varietate de jocuri speciale pentru telefoane mobile multumita aplicatiei Orange Games, ele fiind oferite fara reclame, sau in-app purchase-uri, deci vorbim despre o experienta pura pe care platforma grupului de telecomunicatii o ofera pentru oricare dintre clientii interesati.

Conform celor de la Orange Romania, aplicatia este gratuita in prima saptamana, dar dupa aceea trebuie sa platim 1.18 euro pe saptamana pentru a ne bucura de jocurile care sunt incluse in cadrul ei, astfel ca daca ajungeti sa o apreciati, e bine sa stiti ca nu veti beneficia de acces gratuit pentru totdeauna.

Orange Romania stie foarte bine cat de important este pentru clientii din Romania sa beneficieze de gratuitati, iar aceasta este una dintre cele care nu ar trebui sa fie trecuta in vreun fel cu vederea de catre grupul de telecomunicatii, asa ca e bine sa fim vigilenti la ceea ce ne ofera chiar acum.

Primăvara aceasta, descoperă cele mai populare jocuri din aplicația Orange Games. Abonamentul pentru jocuri este doar 1.18 euro/săptămână (TVA inclus), iar prima săptămână este gratuită.

Descoperă aplicația Orange Games, un magazin virtual cu peste 600 de jocuri pentru Android, fără reclame, cu monede sau bonusuri nelimitate în joc. Pentru acces la toate acestea, descarcă aplicația și activează abonamentul pentru jocuri, cu doar 1.18 euro/săptămână.