IMPORTANTA Masura a Raiffeisen Bank pusa in Aplicare pentru Clientii Romani

IMPORTANTA Masura Raiffeisen Bank Aplicare Clientii Romani

Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial o noua masura extrem de importanta pe care a decis sa o puna in aplicare pentru clientii din toata Romania, iar asta deoarece a hotarat sa le ofere romanilor posibilitatea de a isi discuta planurile si dorintele in mod direct cu un expert financiar al bancii, in baza unei programari.

Raiffeisen Bank explica mai jos ce inseamna acest proiect pe care a decis sa il initieze in Romania, scopul fiind crearea unui plan financiar personalizat, proiectul Smart Finance fiind gandit pentru a-i ajuta pe romani sa invete cum sa isi administreze mai eficient banii pe care ii au la dispozitie la un moment dat.

Conform celor de la Raiffeisen, aceste consultari cu un expert financiar se fac fata in fata, mai mult ca sigur in agentiile pe care banca le are in mai multe localitati din Romania, astfel ca este foarte important sa aveti in vedere acest aspect, pentru ca nu veti putea face consultarea de la distanta, cel putin teoretic.

Raiffeisen nu este prima banca de la care vedem informatii de acest gen, iar asta pentru ca si altele au programe similare pentru a-i ajuta pe oameni sa invete cum sa-si administreze mai eficient lichiditatile, iar asta pentru ca in Romania educatia financiara lipseste in scoli, deci o fac diverse companii.

Acum ai posibilitatea să discuți direct despre planurile și dorințele tale cu un expert Raiffeisen Bank, care te va ajuta cu informații financiare practice, utile și ușor de înțeles. Concluziile discuției asezate, unul lângă celălalt, despre probleme reale și cu suportul inovației noastre, Smart Finance, înseamnă un plan financiar personalizat, care să te ajute să ai un control mai bun asupra banilor tăi.

Faci mai multe cu banii tăi când te bazezi pe o relație personală cu banca ta. Vino să găsim împreună soluțiile financiare potrivite pentru tine, prin „Banking 1:1”. Totul se întâmplă fără costuri pentru tine și fără obligația de a cumpăra vreun produs bancar.