Rusia Vrea sa Recruteze Sute de Mii de Soldati pentru Armata

Rusia Vrea sa Recruteze Sute de Mii de Soldati pentru Armata

Rusia ar vrea sa recruteze pana la 400.000 de soldati pentru armata in cursul urmatoarelor luni, acesta iinf planul pe care ministerul apararii din tara l-ar fi stabilit, insa Marea Britanie nu pare convinsa ca exista sansa ca acest lucru are sanse reale de reusita, avand in vedere situatia din momentul actual.

Rusia ar fi pierdut aproximativ 220.000 de soldati in timpul razboiului din Ucraina, o buna parte dintre ei fiind ucisi, in timp ce marea majoritate au fost, cel mai probabil, raniti, guvernul de la Moscova dorind sa creasca numarul soldatilor care sunt activi pe front, chiar daca asta inseamna sa trimita oameni neantrenati.

“„Este foarte puțin probabil” ca Rusia să cheme 400.000 de voluntari, ar putea forța bărbații să se alăture armatei. Rusia va reuși „foarte puțin probabil” să atragă 400.000 de soldați profesioniști voluntari, despre care a pretins a fi scopul noii sale campanii de recrutare, a spus ministerul.

Ministerul a considerat că este „realist” faptul că distincția dintre un apel pentru personal voluntar, profesionist prezentat de Moscova și o nouă mobilizare obligatorie va fi estompată, autoritățile regionale încercând să-și îndeplinească sarcinile de recrutare „constrângând bărbații să se alăture”.”