AVERTISMENTUL Rompetrol de ULTIMA ORA privind Benzinariile din Toata Romania

AVERTISMENTUL Rompetrol ULTIMA ORA Benzinariile Toata Romania

Rompetrol a emis un avertisment de ultima ora cu privire la benzinariile din toata Romania, si vorbim despre un anunt pe care trebuie sa il aiba in vedere milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca se vorbeste despre un mesaj fals pe care il puteti vedea si mai jos, dar care nu vine de la companie.

Rompetrol are imaginea folosita in cadrul unui atac cibernetic care vizeaza investitiile, si puteti vedea din imaginea de mai jos ca nu exista vreo legatura intre realitate si ceea ce se spune acolo, chiar daca unii oameni ar putea crede ca ar putea primi de 4 ori mai multi bani decat investesc, daca o fac in compania romaneasca.

Avertismentul celor de la Rompetrol vizeaza toti romanii, iar asta pentru ca oricine poate fi pacalit de un mesaj de acest gen in momentul de fata, astfel ca de aceea este important sa fim mereu vigilenti, si sa nu cadem in plasa celor care vor sa ne faca rau in vreun moment, sau altul, in special cand este vorba despre bani.

Rompetrol nu le permite romanilor sa investeasca direct in companie pentru a primi sume atat de mari inapoi in baza investitiilor facute, astfel ca trebuie sa fiti extrem de atenti atunci cand vedeti mesaje de acest gen, pentru a nu risca sa va pierdeti datele personale, sau mai rau, banii, din cauza a ceea ce se transmite.

Dragi clienți Rompetrol. În ultimele zile, pe rețelele de socializare, a circulat un mesaj de tip fake news care nu ne aparține. În acest moment lucrăm la neutralizarea acestuia. În cazul în care ați primit un anumit link, care vă redirecționează către un site care nu ne aparține, vă îndemnăm să nu dați click. Autorii acestui mesaj sunt necunoscuți.

Pentru informații privind produsele și serviciile Rompetrol, vă rugăm să utilizați numai site-urile autorizate ale companiei noastre: Rompetrol.ro și Aplicația Rompetrol Go.