GRATUITATI Auchan in Bani, ce Vouchere CADOU le da Clientilor Romani

GRATUITATI Auchan Bani Vouchere CADOU Clientilor Romani

Auchan, lant de hypermarket-uri cu un numar mare de magazine in toata tara si multe controverse in ultimele luni, ii anunta oficial pe romani in legatura cu gratuitatile pe care le ofera in perioada de Paste 2023 in Romania, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre vouchere cadou cu sute de LEI pentru clienti.

Auchan spune mai jos ca ofera 5 vouchere cadou in valoare de 500 de LEI fiecare pentru clientii care pana in 5 aprilie decid sa participe la promotia derulata prin postarea de mai jos, si cumpara produsele din oricare dintre magazinele sale, banii putand fi folositi pentru achizitii in oricare dintre locatiile din tara.

Conform informatiilor oriciale pe care Auchan Romania le ofera mai jos, dupa ce facem cumparaturi in magazinele din Romania, trebuie sa facem o poza cosului, si sa o publicam la postarea de mai jos, cu detalii despre regulament disponibile pe website, iar asa vom fi inscrisi pentru a castiga oricare dintre voucherele cadou de 500 de LEI.

Auchan Romania spune ca aceste vouchere cadou se ofera in format digital in cadrul MyClub Auchan, platforma de fidelizare pe care o are compania, astfel ca trebuie sa aveti un card facut acolo pentru a va putea bucura de banii pe care sunt oferiti de catre companie, iar asta pentru ca nu se ofera lichiditati.

In perioada 29 martie – 5 aprilie te invităm să participi la concursul „Cumpărături pentru Paște la Auchan! Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de Facebook Auchan România, iar la postarea de concurs să lași, în secțiunea de comentarii, o poză a coșului tău de cumpărături realizată în hipermarketurile sau supermarketurile Auchan.

In care se regăsesc produsele alese de tine pentru pregătirea mesei de Paște. Poți câștigă unul dintre cele 5 premii în valoare de 500 lei sub forma de bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Păstrează bonul fiscal pentru validarea premiului.