2 Anunturi E.ON cu Informatii foarte IMPORTANTE pentru Toti Clientii Romani

2 Anunturi E.ON Informatii IMPORTANTE Toti Clientii Romani

E.ON, grup de energie in Romania care este prezent in multe tari din Europa si are foarte multi clienti inclusiv in tara noastra, a publicat 2 anunturi cu informatii foarte importante pentru toti cei care beneficiaza de serviciile sale la noi in tara, iar asta pentru ca ele pot fi de extrem de mare ajutor pentru oameni chiar acum.

E.ON le spune, in primul rand, clientilor din toata Romania despre faptul ca electrocasnicele consuma energie chiar si in momentul in care sunt in repaus, deci de la companie vine recomandarea de a le scoate din priza in momentul in care nu le folosim, in speranta ca anual economiile vor merita tot acest efort pe care trebuie sa il faca oamenii.

Daca vreti sa fiti si mai rigurosi cu economiile pe care le faceti, atunci ar fi bine sa stiti despre faptul ca E.ON Romania ne recomanda sa ne uitam la graficele de consum din toate locatiile noastre, prin intermediul platformei sale online, pentru a seta o conventie de consum care sa fie cat mai apropiata de consumul real.

E.ON Romania ne face recomandarile prin aceste anunturi in ideea de a ne ajuta sa platim facturi cat mai mici pentru serviciile de care ne bucuram, iar asta pentru ca in aceasta perioada extrem de multe persoane incearca sa faca economii cat mai mari, dar desigur ca trebuie sa aveti rabdare pentru a resimti efectiv efectele.

Ştiai că electrocasnicele consumă energie chiar şi în repaus ? Dacă ştii că vei pleca mai multe zile de acasă, poţi scoate din priză aparatele pe care nu le vei folosi. În plus, poţi să opreşti alimentarea cu energie electrică şi pe timpul nopţii.

În E.ON Myline ai acces la graficele de consum facturat chiar și pe ultimii 5 ani, pe fiecare loc de consum din contul tău. În acest mod, îţi poți seta o convenție de consum, pentru ca facturile tale de estimare, când uiți să dai indexul, să nu fie atât de diferite de consumul real.