GRATUITATILE Kaufland Anuntate pentru Toate Magazinele din Romania in Aprilie

GRATUITATILE Kaufland Anuntate Toate Magazinele Romania Aprilie

Kaufland a anuntat in mod oficial gratuitatile pe care le ofera pentru toate magazinele din Romania in cursul lunii martie, iara sta pentru ca vorbim despre o serie de surprize speciale sub forma de oua care ascund promotii pentru unele dintre produsele pe care le vinde compania in momentul de fata in toata tara.

Kaufland explica mai jos cum putem profita de aceste oua surpriza pe care ni el pune la dispozitie, iar asta pentru ca ele vor fi disponibile pentru noi in cadrul magazinelor, si vor trebui scanate cu aplicatia Kaufland, urmand a fi activate mai apoi pentru Kaufland Card, binecunoscutul card de fidelitate al lantului de hypermarket-uri.

Conform celor de la Kaufland Romania, promotia aceasta este valabila doar pana pe data de 9 aprilie, aduca pana de Paste 2023, insa unde anume sunt ascunse oua in cadrul magazinelor nu stie nimeni, astfel ca va trebui sa le cautam singuri pentru a vedea cum le putem descoperi mult mai usor, pentru a le scana.

Kaufland Romania nu vorbeste despre limite in ceea ce priveste posibilitatea de a profita de ele dupa ce le activam, separat de faptul ca este nevoie neaparata de un Kaufland Card, fara el fiind imposibila activarea reducerilor, asa ca este foarte important sa aveti in vedere acest lucru in momentul de fata.

Descoperă cele 5 coduri din magazinele Kaufland, scanează-le, și ai parte de promoții prin Kaufland Card! În perioada 13 martie – 9 aprilie, îți pregătim în fiecare săptămână 5 ouă surpriză.

Scanează codul QR de pe fiecare dintre ele și ai șansa de a beneficia de 5 promoții la produse diferite prin Kaufland Card. Vino în magazinele noastre, caută cele 5 coduri QR din fiecare săptămână, descoperă produsele și completează formularul de pe site.