IMPORTANT Anunt ING Bank care Vizeaza Clientii Romani din Toata Tara

IMPORTANT Anunt ING Bank Vizeaza Clientii Romani Toata Tara

ING Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, le vorbeste clientilor din intreaga tara despre ceva de care poate ca putini stiau la momentul actual, iar asta pentru ca astazi este ultima zi in care mai putem plati taxele si impozitele locale cu reducerea de 10% pe care o ofera autoritatile.

ING Bank explica mai jos faptul ca folosind cardurile pe care banca le-a emis, inca putem plati cu reducere de 10% taxele si impozitele locale, dar mai mult decat atat, daca folosim si un card emis de catre VISA, vom avea sansa de a intra intr-o promotie speciala pe care procesatorul de plati o anuntase cu ceva timp in urma.

Conform celor de la ING, achitarea acestora poate fi facuta inclusiv in 3 rate fara dobanda, si desigur ca putem alege sa facem platile fie direct la ghiseele institutiilor publice la care trebuie sa achitam taxele si impozitele, fie prin intermediul platformei online Ghiseul, asa ca alegerea finala ramane la noi.

ING are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce pot, sau nu pot, face romanii cand vine vorba despre plata taxelor si impozitelor utilizand cardurile sale, asa ca daca sunteti interesati de mai multe informatii, e bine sa intrati acolo pentru a citi tot ceea ce are banca sa ne transmita in momentul actual.

Până pe 31 martie, încă îți mai poți plăti taxele și impozitele anticipat, cu reducere. Și dacă vestea asta a ajuns la tine prea din scurt și încă nu ai toți banii necesari, cu ING Credit Card le poți plăti în 3 rate fără dobândă, dacă sumele datorate depășesc 500 de lei.