2 SCHIMBARI ale DACIA Duster 3 Dezvaluite de Primele Fotografii SPION cu Masina

2 SCHIMBARI DACIA Duster 3 Dezvaluite Primele Fotografii SPION Masina

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie de SUV pe care DACIA il pregateste in momentul de fata pentru lansare, pare sa fi fost fotografiat din nou in timp ce se plimba linistit pe drumurile din Europa. De aceasta data vorbim despre fotografii spion cu DACIA Duster 3 facute la o rezolutie mult mai buna, si din mai multe unghiuri, ele dezvaluind mai clar ceea ce urmeaza sa aduca masina in momentul in care va fi lansata, si asteptarile sunt destul de mari.

DACIA Duster 3 pare sa aiba dezvaluit faptul ca urmeaza sa aiba frane pe disc pentru rotile din spate, o premiera pe care DACIA o aduce pentru noul model de SUV, dar una care trebuia sa vina dupa foarte multi ani de asteptare. Imbunatatind franele pe care DACIA Duster 3 le are, cei de la DACIA se asigura de faptul ca masina va oferi o experienta mult mai buna de condus, iar asta in conditiile in care multi oameni se asteapta la asta.

Cum arata DACIA Duster 3 si ce schimbari importante aduce

2 SCHIMBARI DACIA Duster 3 Dezvaluite Primele Fotografii SPION Masina fata
DACIA Duster 3 – foto: motor1

DACIA Duster 3 nu ar urma sa aiba nici manerele in pozitia lor traditionala pe usile din spate, iar asta pentru ca ele urmeaza sa fie mutate in geamurile laterlale, asa cum se va intampla si la Bigster, o schimbare interesanta. Puteti vedea in imagini ca portierele din fata ale DACIA Duster 3 vor avea manerele in pozitia traditionala, si chiar daca ele nu sunt usor vizibile in poze, camuflajul masinii este ceea ce impiedica vizualizarea lor corecta.

2 SCHIMBARI DACIA Duster 3 Dezvaluite Primele Fotografii SPION Masina lateral
DACIA Duster 3 foto lateral de motor1.

DACIA Duster 3 pare deasemenea sa fie mai mare decat modelele actuale, diverse zvonuri anuntand ca acest lucru se va intampla cu noua masina, mai ales daca luam in calcul si toate noutatile pe care le include. In baza a ceea ce am mai aflat din diverse alte zvonuri, s-ar parea ca DACIA Duster 3 ar urma sa includa si multe alte schimbari pe partea de piese pentru a oferi o experienta de condus mult mai buna, totul fiind gandit pentru binele clientilor.

2 SCHIMBARI DACIA Duster 3 Dezvaluite Primele Fotografii SPION Masina spate
DACIA Duster 3 foto spate – motor1.

DACIA Duster 3 nu are deocamdata o posibila data de lansare, insa cei de la DACIA vor sa prezinte masina undeva spre toamna acestui an, insa ramane de vazut exact ce se va intampla, si cand o vom vedea.