Notificari ale E.ON pentru Clientii Romani, ce Aduce in ATENTIA Tuturor

Notificari E.ON Clientii Romani Aduce ATENTIA Tuturor

E.ON aduce astazi in atentia milioanelor de clienti din toata Romania ceea ce foarte multi ar trebui sa stie imediat, totul avand legatura cu facturile pe care oamenii le platesc in viata de zi, cu zi, iar asta pentru ca se detaliaza aparatele electrocasnice din case care consuma cea mai multa energie electrica.

E.ON a decis sa le dezvaluie romanilor care dintre apratele electrocasnice din casele lor ar trebui sa fie privite cu mai multa atentie, iar asta pentru ca schimbarea metodelor de exploatare a unora dintre ele poate aduce si o scadere substantiala a consumului de energie electrica lunar, deci si o scadere a facturilor lunare.

Conform celor de la E.ON Romania, in cazul uscatoarelor de rufe putem reduce cu pana la 200 kWh anual consumul lor daca folosim setarile corecte pentru folosirea lor, sau chiar a masinilor de spalat rufe, iar asta deoarece aceste tipuri de electrocasnice au un consum extrem de ridicat in mod obisnuit, ceea ce nu toata lumea stie.

E.ON Romania aduce in atentia noastra aceste informatii foarte importante pentru ca incearca sa ne ajute sa platim mai putin in facturile lunare pe care le primim, dar este nevoie sa ne uitam cu atentie la informatiile care sunt transmise, iar asta pentru ca doar respectand ceea ce ni se recomanda putem sa economisim bani.

𝐒̧𝐭𝐢𝐚𝐢 𝐜𝐚̆: peste 10% din consumul de energie din locuinţă este generat de maşina de spălat şi de uscătorul de rufe ? încărcarea completă a maşinii şi spălarea cu apă la temperatura de 30°C reduc semnificativ consumul de energie ?

Uscătoarele de rufe consumă între 1 şi 3 kWh per încărcare ? Află cum poţi economisi 200 kWh anual prin setarea şi folosirea corectă a maşinii de spălat şi a uscătorului de rufe.