Notificarile DIGI Romania Oficiale pentru Romani, ce da FARA PLATA in Luna Aprilie

Notificarile DIGI Romania Oficiale Romani FARA PLATA Luna Aprilie

DIGI Romania face la chiar la inceput de luna aprilie o serie de notificari pe care vrea sa le cunoasca milioane de romani din intreaga tara, fie ca ii sunt clienti, sau nu, iar asta pentru ca aduce in imediata noastra atentie ceea ce ofera fara plata, dar si ceea ce poate fi vizionat in aceasta dupa-amiaza de catre romani.

DIGI Romania le spune, intai, romanilor despre faptul ca incepand cu ora 14:30 au ocazia de a vedea in format 4K unul dintre cele mai importante derby-uri din Premier League, Manchester City – Liverpool, acesta fiind transmis incepand cu ora 14:30 prin intermediul canalului DIGI 4K, pentru oricare dintre abonati.

Daca nu sunteti inca abonat al DIGI, sau daca nu aveti servicii de internet de la companie, e bine sa stiti ca puteti sa profitati de o promotie speciala pentru abonamentul Fiberlink 1000, multumita careia ni se ofera in mod gratuit un routeri WiFi 6 pentru a crea o retea Mesh, daca e nevoie, si a avea internet wireless de mare viteza in casa.

DIGI explica mai jos ce inseamna promotia pentru routerele oferite pe partea de internet, dar si ceea ce se ofera in cazul DIGI 4K, astfel ca oricare dintre romanii dornici sa profite de aceste promotii speciale acum, au posibilitatea de a o face, insa desigur ca doar pentru o perioada foarte limitata de timp, in Romania.

Premier League se vede cel mai bine în 4K! Nu rata derby-ul Manchester City – Liverpool, azi, de la ora 14:30, pe DIGI 4K. Activează-ți extraopțiunea 4K și vezi fotbal de top UltraHD. Fă-ți upgrade la internet și alege Fiberlink 1000 cu sistemul Mesh de routere WIFI 6 interconectate. Primul router e gratuit! Optează pentru netul potrivit nevoilor tale.