GRATUIT de la E.ON, Anuntul pentru MILIOANE de Romani la Inceput de Aprilie

GRATUIT E.ON, Anuntul MILIOANE Romani Inceput Aprilie

E.ON incepe luna aprilie cu un anunt important pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca dezvaluie in mod oficial ceea ce da gratuit chiar incepand din acest moment, si daca esti interesat de tot, ar trebui sa profiti de ceea ce a hotarat compania sa ne dea in cursul urmatoarelor saptamani.

E.ON le spune romanilor ca daca aleg sa-si cumpere o solutie completa de incalzire cu centrala termica, sau un aparat de aer conditionat, au sansa de a castiga oricare dintre cele peste 100 de premii pe care compania a decis sa le ofere in luna aprilie in Romania, si oricine poate sa le castige daca participa la campanie.

Conform mesajului de mai jos, pe care cei de la E.ON Romania au decis sa il publice, participarea se face doar daca decidem sa achizitionam unul dintre pachetele pe care compania le vinde, astfel ca in caz contrar nu vom putea sa castigam absolut nimic din ceea ce este oferit, asa ca e bine sa fiti atenti la detalii.

E.ON Romania nu este singura companie care are promotii speciale in aceasta perioada de timp, altele avand unele similare, asa ca ramane doar sa va decideti de ceea ce doriti sa profitati, mai ales ca exista destule premii foarte interesante pe care nu ar trebui sa le trecem foarte usor cu vedere in aceasta perioada.

Câștigă cu Ariston și E.ON! Alege soluțiile complete cu centrală termică sau aer condiționat Ariston și intri în tragerea la sorți pentru cele peste 100 de premii. Punem în joc 20 de aparate de aer condiționat Ariston Alys R32, iar tu poți câștiga unul din ele.

Sau poți câștiga unul din cele 30 de dezumidificatoare profesionale Ariston Deos 12, care fac față eficient mucegaiului, igrasiei și umidității din spațiile închise. Ia-ți acum E.ON Cool cu aparat de aer condiționat Ariston și intri automat în tragerea la sorți unde poți câștiga 3 sau 6 rate gratuite pentru noua ta achiziție. Cere soluția E.ON Cool cu aer condiționat și intră în tombolă!