Survivor: Anuntul Vodafone, ce da GRATUIT Fanilor Show-ului de la PRO TV

Survivor Anuntul Vodafone GRATUIT Fanilor Show PRO TV

Survivor, de departe cel mai popular reality show in Romania la momentul actual, este in centrul unui important anunt venit direct de la Vodafone, iar asta pentru ca fanii competitiei difuzate de catre PRO TV au sansa de a primi gratuit telefoane, casti, sau chiar smartwatch-uri, daca sunt dornici sa participe la o promotie speciala.

Vodafone ii anunta pe fanii Survivor ca le ofera posibilitatea de a castiga un Samsung GALAXY S23 512 GB, 10 perechi de casti Samsung GALAXY Buds 2 Pro, dar si 3 Samsung GALAXY Watch 5, iar pentru a face asta nu trebuie decat sa participam in fiecare luni la o serie de quiz-uri facute impreuna cu PRO TV.

Survivor Romania este inca destul de departe de final, chiar daca a avut loc deja combinarea triburilor, astfel ca mai avem destul timp la dispozitie sa participam la aceasta competitie speciala care este in derulare in momentul de fata, insa numai pana in data de 24 mai, asa ca e bine sa avem in vedere acest lucru.

Vodafone ofera premiile pe care fanii Survivor Romania le pot castiga, iar intr-o pagina de pe website-ul celor de la PRO TV putem participa la aceasta campanie, daca suntem interesati, astfel ca nu ne ramane decat sa ne decidem daca dorim intr-adevar sa profitam de aceasta campanie speciala in momentul de fata.

Testează-ți cunoștințele despre Vodafone EasyTech & Survivor și poți câștiga căști Galaxy Buds2 Pro, un smartwatch Galaxy Watch5 sau noul Samsung Galaxy S23 Ultra 5G cu 512 GB, pe care să comentezi cu prietenii edițiile Survivor România!

Participă în fiecare luni și marți până pe 24.05.2023 la quiz-ul despre tehnologie, gadgets și serviciile EasyTech: buyback, asigurare de ecran și consultanță prin TechXperts.