Facebook SCHIMBA WhatsApp pe iPhone si Android, ce a fost Descoperit

Facebook SCHIMBA WhatsApp iPhone Android Descoperit

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, detinuta de catre Facebook, urmeaza sa aiba parte de o noua schimbare la care compania americana lucreaza de ceva vreme, iar asta pentru ca ea vrea sa simplifice foarte mult procesul de publicare a story-urilor in cadrul platformei de socializare.

WhatsApp explica mai jos cum anume se desfasoara acest proces, iar imaginea de mai jos ne arata ce se intampla intr-o situatie de acest gen, dar si cum va arata optiunea speciala care va trebui activata pentru a putea partaja un story din platforma de mesagerie direct in cea de socializare, daca dorim.

Spre deosebire de ceea ce se intampla acum, WhatsApp Messenger urmeaza sa ne permita sa facem acest proces in mod automat, iar cei de la Facebook au gandit totul pentru a genera si mai mult continut in platforma de socializare, iar asta pentru ca destui oameni vor dori sa-si trimita story-urile si in platforma de socializare.

WhatsApp Messenger are descoperita abia acum aceasta modificare, astfel ca nu se stie cand anume ar putea fi ea lansata in mod oficial pentru iPhone si Android, dar este de asteptat sa fie nevoie de cateva luni pentru ca procesul de dezvoltare sa fie finalizat, si totul sa poata fi oferit in mod oficial oamenilor.

Împărtășește-ți starea în povestea de pe Facebook. Partajați cu ușurință starea dvs. pe Facebook, fără a părăsi WhatsApp. Controlați ce actualizări de stare sunt întotdeauna partajate. Partajarea este dezactivată în mod prestabilit. Starea ta va fi distribuită publicului tău Facebook Story. Schimbă-ți oricând audiența de pe Facebook.

Facebook SCHIMBA WhatsApp iPhone Android Descoperit story public