Hotararile Raiffeisen Bank IMPORTANTE pentru Romani, ce da GRATUIT Clientilor din Tara

Hotararile Raiffeisen Bank IMPORTANTE Romani GRATUIT Clientilor Tara

Raiffeisen Bank, una dintre bancile cele mai mari din Romania la momentul actual, ii anunta pe clientii pe care-i are in toata tara in legatura cu ceea ce le da gratuit in cursul urmatoarelor saptamani, iar asta pentru ca are sute de premii in bani pregatite pentru toti cei care sunt dornici sa profite de ceea ce este disponibil.

Raiffeisen Bank a decis sa le ofere romanilor premii in bani in cuantum de 100, 200 si 300 de LEI, iar asta daca ei isi folosesc cardurile de cumparaturi la achizitii pana in data de 23 aprilie, fiecare dintre tranzactiile facute reprezentand o sansa in plus de a castiga premiile care sunt oferite de catre banca acum.

In baza informatiilor oficiale pe care Raiffeisen le-a anuntat, primii 300 de clienti alesi castigatori vor primi 300 de LEI direct pe card, urmatorii 200 vor primi 200 de LEI, iar urmatorii 100 vor primi 100 de LEI, astfel ca vorbim despre multi oameni care vor putea beneficia de bani pentru mai multe cumparaturi.

Raiffeisen are pe website-ul sau informatii cu privire la modul in care putem sa facem un card de cumparaturi, utilizarea sa fiind la fel de simpla precum in cazul utilizarii unui card obisnuit, astfel ca este necesar doar sa ne uitam cu atentie la informatiile legate de posibilitatile de participare pentru a avea sansa de a castiga premiile.

Folosește cât mai des cardul tău de cumpărături până pe 23 aprilie și poți câștiga BONUS de până la 300 de lei prin tragere la sorți. Fiecare tranzacție îți aduce o șansă în plus. Faci mai multe de sarbatori cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen!

Ai rate fixe fara dobanda si poti castiga prin tragere la sorti BONUS direct in contul cardului de cumparaturi. Foloseste cat mai des cardul de cumparaturi in perioada 3 – 23 aprilie 2023 si poti castiga. Mai multe tranzactii, mai multe sanse. BONUS direct in contul cardului tau de cumparaturi!