Ucraina se vede OBLIGATA Sa-si Amane Contraofensiva, Iata De Ce!

Ucraina se vede OBLIGATA Sa-si Amane Contraofensiva, Iata De Ce!

Ucraina se vede obligata sa amane unul dintre cele mai importante momente ale razboiului din anul 2023, mai exact contraofensiva pe care se pregatea sa o lanseze in sudul tarii pentru a elibera o parte dintre teritoriile ocupate de catre Rusia, iar din pacate multipli factori determina o regandire substantiala a planurilor pe care tara le-a stabilit pentru aceasta operatiune militara.

Ucraina este obligata sa-si amane contraofensiva din cauza problemelor generate de catre vremea nu tocmai prielnica, a livrarilor mult mai lente de echipamente militare de la aliatii NATO, dar si a cantitatii insuficiente de munitie, astfel ca ramane de vazut cand va reusi armata ucraineana sa-si duca la indeplinire planurile pe care le-a stabilit deja.

“Contraofensiva ucraineană amânată de un număr de factori. Viitoarea contraofensivă a Ucrainei a fost amânată din cauza unei combinații de factori, inclusiv vremea, livrările lente de echipamente și o cantitate insuficientă de muniție, potrivit Washington Post.

Contraofensiva mult așteptată este văzută ca un moment critic pentru reluarea teritoriului ucrainean sub controlul Rusiei, iar nerespectarea acestui lucru ar putea împinge ucrainenii la masa negocierilor, a scris Washington Post.”