Survivor Anunta Decizia de ULTIMA ORA, ce face PRO TV pentru Concurenti

Survivor Anunta Decizia ULTIMA ORA face PRO TV Concurenti

Survivor, reality show-ul PRO TV cu cea mai mare audienta in Romania la momentul actual, anunta in mod oficial o decizie de ultima ora care a fost luata de catre trustul media pentru concurentii care fac parte din competitie, iar asta pentru ca ei vor avea ocazia de a sarbatori Pastele 2023 asa cum se cuvine.

Survivor a pregatit pentru concurenti o serie de surprize care ii vor ajuta sa intre in atmosfera Pastelui Ortodox, chiar daca se afla a mii de kilometri distanta de propriile case, asa cum este si normal pentru o competitie de acest gen, iar asta pentru ca e important ca ei sa poata celebra aceasta sarbatoare importanta.

PRO TV a decis deasemenea ca masa de Paste 2023 sa nu lipseasca pentru concurentii care participa la competitie in momentul de fata, iar aceasta este o decizie extrem de importanta pentru concurentii de la Survivor Romania, si totul pentru ca hrana le va da puterea de a participa cu forte noi in urmatoarele provocari din zilele urmatoare.

Survivor Romania se desfasoara la mii, peste mii, de kilometri distanta de Romania, iar asta a dus departe de propriile case foarte multi romani, insa cu toate acestea, cei de la PRO TV incearca sa ii ajute pe concurenti sa ramana in spiritul acestei sarbatori speciale pentru crestinatate, ea fiind extrem de importanta pentru foarte multi romani.

Vom încerca, împreună cu echipa mea să le facem Paștele cât mai suportabil supraviețuitorilor noștri. Vor avea de toate. Vor avea chiar și o simbioză, o chimie între Paștele Catolic și cel Ortodox, adică elemente din cele două sărbători. Avem, de asemenea, celebra masă de Paște, praznicul, veți vedea cum este pus în operă acolo.