Hotararile E.ON de ULTIMA ORA, foarte IMPORTANTE, Anuntate Oficial Romanilor

Hotararile EON ULTIMA ORA IMPORTANTE Anuntate Oficial Romanilor

E.ON a decis chiar inainte de Sarbatoarea Pastelui din 2023 sa ii anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre o serie de hotarari foarte importante pe care le-a luat pentru noi, iar asta pentru ca aduce in atentia romanilor faptul ca ofera preturi speciale pentru incarcarea masinilor electrice in statiile sale.

E.ON vorbeste mai jos despre preturile pe care le ofera la statiile E.ON Drive in toata tara pana la finalul acestei luni, in functie de tipul de incarcare pe care vrem sa o facem, adica prin conectoare DC, sau AC, preturile fiind usor diferite intre cele doua standarde, dar chiar si asa, costul este mai mic decat cel al folosirii combustibilului.

Separat de faptul ca E.ON Romania isi reduce preturile pentru statiile de incarcare electrica, pentru automobile electrice, pentru fiecare 10 kWh alimentati in oricare dintre statiile sale, compania a decis sa planteze deasemenea cate un copac, pentru reducerea amprentei de carbon pe care o genereaza ea si serviciile sale.

E.ON Romania spune ca aceasta campanie speciala se aplica in toata tara in momentul de fata, astfel ca indiferent unde vom merge pentru a ne incarca masina electrica, asa ca e bine sa ne uitam cu foarte mare atentie la aceste oferte speciale, pentru a fi siguri ca profitam de ele atat timp cat sunt valabile in tara.

În perioada 14 – 30 aprilie, bucură-te de alegerile tale sustenabile, iar noi îţi oferim preţuri speciale la încărcarea din stațiile E.ON Drive! Dacă deții un cont E.ON Drive:  1.79 lei / kWh AC; 2.29 lei / kWh DC.

Dacă nu ai cont E.ON Drive: 2.00 lei / kWh AC; 2.56 lei / kWh DC. În plus, pentru fiecare 10 kWh pe care tu îi alimentezi la stațiile #EONDrive, noi plantăm un copac pentru protejarea naturii și reducerea amprentei de carbon. #ActionForClimate #EON #