ATENTIONARE a BANCA Transilvania cu Hotarari IMPORTANTE pentru Clientii din Romania

ATENTIONARE BANCA Transilvania Hotarari IMPORTANTE Clientii Romania

BANCA Transilvania a publicat o atentionare de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii din Romania, iar prin intermediul ei le transmite oamenilor ceea ce ar trebui sa stie imediat in legatura cu situatia de la momentul actual, in care foarte multe dintre unitatile sale din toata tara sunt inchise in perioada Sarbatorilor Pascale 2023, ca in fiecare an.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, spre deosebire de alte banci din Romania, singura zi in care toate unitatile sale din tara vor fi inchise este ziua de 16 aprilie, cea in care si centrele comerciale din toata tara vor fi inchise, lucru perfect normal intr-o perioada in care romanii isi sarbatoresc Pastele 2023.

Conform atentionarii oficiale pe care cei de la BANCA Transilvania o fac, programul va fi redus in zilele de 14 aprilie si 17 aprilie, dar astazi, 15 aprilie, agentiile vor avea programul obisnuit, astfel ca n-ar trebui sa avem probleme in a ajunge in oricare dintre locatiile deschise, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru toata lumea.

BANCA Transilvania este singura, sau una dintre putinele, banci care in aceasta perioada are deschise unitatile din centrele comerciale, ceva ce am vazut si in anii trecuti, insa bancile celelalte nu prea au obiceiul de a le oferi clientilor posibilitatea de a merge in locatiile lor inclusiv in aceste zile de sarbatoare, in care multa lume beneficiaza de zile libere.

Programul BT în perioada 14-17 aprilie. Pe 14 aprilie te asteptam intre 12:00 si 18:00 doar in unitatile din centrele comerciale. Pe 15 aprilie avem program normal in agentiile din centrele comerciale. Pe 16 aprilie suntem acasa cu familia. Speram ca te bucuri si tu de sarbatori. Pe 17 aprilie ne gasesti doar in unitatile din centrele comerciale intre 12:00 si 18:00.