Hotararile Auchan foarte IMPORTANTE, ce da GRATUIT de Paste 2023 pentru Clientii Romani

Hotararile Auchan IMPORTANTE GRATUIT Paste 2023 Clientii Romani

Auchan, una dintre companiile care detine un numar foarte mare de hypermarket-uri in toata Romania la momentul actual, ii anunta pe romanii din intreaga tara in legatura cu o hotarare pe care a luat-o inainte de Paste 2023, si este una pe care nimeni nu ar trebui sa o ignore, mai ales ca inseamna oferirea de bani catre oameni.

Auchan le transmite in mod oficial romanilor din intreaga tara faptul ca dupa Paste 2023 au optiunea de a recicla sticlele de plastic, aluminiu, sau sticla, in locatiile sale din toata tara, pana in data de 31 mai, si vor primi bani in schimbul recipientelor pe care le lasa acolo, bani care pot fi folositi la cumparaturi din oricare dintre locatii.

Conform celor de la Auchan Romania, vorbim desore 50 de bani oferiti pentru fiecare tip de recipient adus in locatiile in care se poate recicla, insa exista o limitare de 200 de ambalaje pe zi, impartite in maxim 10 sesiuni de reciclare, deci puteti primi un maxim de 100 de LEI pe zi, daca decideti sa reciclati ambalaje de acest gen.

Auchan Romania spune ca banii sunt oferiti exclusiv sub forma de voucher in conturile MyCLUB Auchan, platforma de fidelitate pe care compania a creat-o pentru a ii rasplati pe clientii din Romania pentru fidelitatea achizitionarii produselor sale in fiecare zi, astfel ca trebuie sa aveti si un asemenea cont pentru a profita de tot.

După Paște nu arunca ambalajele folosite, reciclează-le la Auchan! Între 18 aprilie și 31 mai ai beneficiul de 0,5 lei per pet/aluminiu/sticlă. Primești beneficiulul doar cu cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a 20 ambalaje/sesiune de reciclare și 10 de sesiuni card/ zi (max 200 de ambalaje/card pe zi).

Beneficiile se aplică doar clienților care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan înainte de introducerea ambalajelor în aparat, conform instrucțiunilor de utilizare, disponibile la punctul de colectare. În lipsa scanării cardului de fidelitate, aparatul poate fi utilizat doar pentru simpla colectare, fară a se acorda un beneficiu suplimentar.