Masurile ING Romania cu SCHIMBARI Anuntate Oficial Clientilor de Paste

Masurile ING Romania SCHIMBARI Anuntate Oficial Clientilor Paste

ING Bank a decis sa ii anunte in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu o serie noua de schimbari foarte importante despre care ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, vorbim despre noutati care au legatura cu aplicatia Home’Bank, folosita de un numar mare de clienti.

ING Bank explica faptul ca incepand de acum putem sa alegem mai usor tipurile de plati pe care vrem sa le avem la indemana in momentul in care accesam meniul de Plati din cadrul aplicatiei pentru mobile banking dedicata iPhone si Android, schimbarea fiind una de foarte buna pentru clientii care aveau nevoie de asa ceva.

Mai mult decat atat, cei de la ING Romania le explica tuturor clientilor romani faptul ca aplicatia Home’Bank ofera deasemenea in momentul de fata posibilitatea de a personaliza pagina de plati cu tipurile de plati pe care le folosim cel mai des atunci cand expediem bani, astfel incat sa avem acces mai rapid la toate.

ING Romania spune ca aici se opresc modificarile facute pentru clienti in cadrul aplicatiei Home’Bank, insa e posibil sa fi fost rezolvate si alte probleme de functionare ale acesteia, si sa fi fost imbunatatite performantele generale, aplicatia pentru iPhone si Android fiind distribuita gratuit prin App Store si Google Play Store.

De acum e mult mai ușor să alegi tipurile de plăți pe care vrei să le ai mereu la îndemână în meniul Plăți. Creionul din vârful paginii te ajută să-ți personalizezi pagina fix cu ce plăți faci mai des, pentru acces comod și rapid. Pe data viitoare, cu un Home’Bank mereu mai bun.