Notificarea OMV IMPORTANTA pentru MILIOANE de Romani privind Benzinariile

Notificarea OMV IMPORTANTA MILIOANE Romani Benzinariile

OMV, unul dintre grupurile de benzinarii cu cele mai multe statii in Romania la momentul actual, ii notifica pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce se intampla in locatiile sale, iar asta pentru ca, daca suntem interesati, avem posibilitatea de a ridica cumparaturi online direct din FANBox-urile amplasate langa acestea.

OMV spune ca multumita unei colaborari pe care o deruleaza cu FAN Courier in Romania, le ofera oamenilor din multe localitati ale tarii posibilitatea de a avea livrate in FANbox-urile din statiile sale produsele care au fost cumparate online, si asta in conditiile in care aceste tipuri de puncte de livrare sunt destul de recent puse in folosire de compania de curierat.

Puteti vedea mai jos ce spune OMV Romania in legatura cu aceste FANbox-uri, ele putand fi gasite in multe dintre statiile din Romania, dar desigur ca nu in toate, ceva ce nu este vreo surpriza, asa ca daca vreti sa aveti ceva livrat acolo, e bine sa verificati din timp daca exista posibilitatea ca livrarea sa poata fi facuta acolo.

OMV Romania vrea sa le ofere romanilor cat mai multe servicii utile in oricare dintre locatiile sale din Romania, ceva ce desigur ca este o veste excelenta, insa trebuie sa fim foarte atenti la alegerea locatiei in care vrem sa fie livrat ceva printr-un FANbox, pentru a fi siguri ca acesta exista in respectiva locatie aleasa de noi.

Abia ai apăsat pe Trimite comanda și deja ești nerăbdător să ajungă pachetul? Știm exact cum e. Și mai știm și cât este de neplăcut când trebuie să amâni livrarea pentru că nu ești acasă când ajunge curierul. Dar OMV are câteva soluții ca să te bucuri de comenzile tale, cât mai repede.

Prezente în stațiile OMV, lockerele securizate FANbox de la Fan Courier sunt o alternativă flexibilă de expediere a coletelor de dimensiuni mici și medii. Livrarea are loc în doar 24 de ore de la comandă și este prietenoasă cu mediul și cu timpul tău. Din momentul în care ești anunțat prin e-mail sau SMS, ai 3 zile la dispoziție în care poți ridica produsele, indiferent de oră.