Informarile WhatsApp cu MAJORE Schimbari pentru Telefoanele Android, iPhone

Informarile WhatsApp MAJORE Schimbari Telefoanele Android iPhone

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar in intreaga lume de pe iPhone si Android, a publicat o serie de informari care ne aduc in imediata atentie modificarile foarte serioase pe care le-a facut pentru a ne ajuta sa beneficiem de mai multa siguranta pentru conturile noastre.

WhatsApp explica mai jos de ce pune foarte mare accent pe confidentialitatea utilizatorilor care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, dar si ce fel de masuri sunt luate in momentul de fata pentru ca oamenii sa beneficieze de o experienta cat mai buna cand folosesc aplicatia, fara a avea datele furate de catre altii.

Informatiile pe care cei de la WhatsApp Messenger vin sa ne ajute sa intelegem mai bine ceea ce se intampla cu aplicatia, aflata in continua evolutie, in momentul de fata, iar asta pentru ca imbunatatirea masurilor de securitate reprezinta o parte extrem de importanta din viitorul gandit de catre Facebook.

WhatsApp Messenger descrie mai jos masurile acestea pentru ca unele dintre ele sunt facute si in ideea de mai opri initiativele unor state care vor sa obtina acces la informatiile care sunt transmise prin intermediul platformei, compania americana refuzand cu foarte mare hotarare sa permita acest lucru acum.

Confidențialitatea dvs. rămâne prioritatea noastră. Pentru a ne proteja mai bine utilizatorii, lansăm noi funcții de securitate care vă oferă mai multe straturi de confidențialitate și mai mult control asupra mesajelor dvs. Dacă trebuie să treceți la un dispozitiv nou, vrem să ne asigurăm că este chiar tu. Dacă detectăm o autentificare suspectă, este posibil să trimitem o notificare către vechiul dvs. dispozitiv care vă avertizează.

Software-ul periculos este una dintre cele mai mari amenințări la adresa confidențialității oamenilor în prezent. Verificarea dispozitivului adaugă un pas suplimentar în spatele scenei care vă autentifică și vă protejează contul dacă dispozitivul dvs. este cumva compromis. Și, în sfârșit, construim o modalitate nouă, privată și automată de a verifica cheile de criptare, pentru cei cărora le place să facă acest lucru. Va fi mai ușor să confirmați că trimiteți mesaje destinatarului dorit.