AVERTIZAREA Oficiala CEC Bank cu Masuri IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

AVERTIZAREA Oficiala CEC Bank Masuri IMPORTANTE TOTI Clientii

CEC Bank, una dintre bancile cele mai importante care activeaza acum in Romania, a decis sa ii anunte in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu masurile importante pe care le ia in zilele urmatoare, dar avertizandu-i in acelasi timp in legatura cu ceea ce se intampla in momentul de fata la nivel national.

CEC Bank vorbeste mai jos despre faptul ca in perioada 19 – 22 aprilie va efectua o serie de lucrari de mentenanta pentru imbunatatirea sistemelor informatice in baza carora sunt oferite unele dintre serviciile de care beneficiaza romanii, iar asta pentru ca unele dintre ele nu vor fi disponibile asa cum sunt oferite in mod obisnuit.

Conform celor de la CEC Romania, anumite servicii disponibile in mod normal clientilor ar putea functiona cu intermitente, astfel ca e bine sa stim la ce sa ne asteptam din acest punct de vedere, mai ales ca unii oameni depind de unele dintre aceste servicii pentru a-si desfasura activitatea zilnica proprie, sau chiar a companiilor.

CEC Romania spune ca in pagina dedicata informatiilor despre starea serviciilor pe care le ofera, vor fi publicate informatii cu privire la ceea ce se intampla cu fiecare serviciu important in parte, astfel ca vom sti exact cand unul dintre ele nu este functional, pentru a sti ca trebuie sa revenim ulterior pentru a il folosi.

Pentru a vă putea oferi servicii de încredere în orice situație, în perioada 19-22 aprilie, vom efectua lucrări de mentenanță IT pentru îmbunătățirea sistemelor informatice. Este posibil ca anumite aplicații bancare să funcționeze cu intermitențe. Aici vom actualiza starea serviciilor. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.