SUA Discuta Masuri FARA PRECEDENT Impotriva Rusiei in Plin Razboi

SUA Discuta Masuri FARA PRECEDENT Impotriva Rusiei in Plin Razboi

SUA discuta o serie de masuri fara precedent impotriva Rusiei in plin razboi in Ucraina in momentul de fata, iar asta pentru ca in cadrul unor dezbateri avute cu aliatii din NATO, si UE, s-a adus in discutie o interzicere totala a exporturilor catre tara agresoare, ceva ce nimeni nu credea ca va vedea prea curand.

SUA ar putea cere o asemenea masura fara precedent in cadrul unui viitor summit G7, care este programat sa aiba loc in Japonia in perioada urmatoare, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in final, dar masurile ar putea afecta extrem de serios economia Federatiei Ruse, chiar si pe termen scurt.

“Aliații SUA și Ucraina cântăresc interzicerea aproape totală a exporturilor către Rusia. Câțiva parteneri cheie ai Ucrainei, inclusiv SUA, au în vedere interzicerea aproape completă a exporturilor către Rusia din cauza războiului său, a informat Bloomberg pe 20 aprilie, citând persoane familiare cu problema.

Înainte de un summit G7 din Japonia, oficialii grupului discută o idee care ar inversa regimul de sancțiuni existent, toate exporturile fiind interzise, dacă nu sunt scutite, au spus oamenii. În sistemul actual, toate exporturile către Rusia sunt permise dacă nu sunt sancționate.”