ENEL: ULTIMA ORA, Anunt de ATENTIONARE a Romanilor care ii Sunt Clienti

ENEL ULTIMA ORA Anunt ATENTIONARE Romanilor Sunt Clienti

ENEL, de a carei servicii de energie electrica si gaze naturale depind peste 3 milioane de romani din toata tara acum, a decis sa ii anunte in mod oficial pe toti in legatura cu decizia importanta pe care a luat-o, o atentionare de ultima ora fiind publicata cu doar cateva zeci de minute in urma, si trebuie sa stii in mod obligatoriu despre ea.

ENEL explica mai jos faptul ca in data de 1 mai 2023 toate magazinele sale din intreaga tara vor fi inchise, compania din Romania respectand dreptul angajatilor sai de a avea o zi libera cu ocazia acestei zile speciale, astfel ca e bine sa stiti ca nu veti putea merge in vreunul pentru a rezolva orice fel de probleme.

Mai mult decat atat, cei de la ENEL Romana vorbesc despre faptul ca putem sa ne folosim de serviciile online pentru a beneficia totusi de posibilitatea de a plati facturi, a afla informatii despre contracte, si nu doar atat, insa e posibil ca serviciul de relatii cu clientii sa nu functioneze in aceasta perioada de timp.

ENEL Romania spune ca incepand cu data de 2 mai 2023 lucrurile ar trebui sa revina la normal, insa daca suntem interesati sa mergem in vreun magazin, atunci este indicat sa ne uitam cu atentie la programul acestora pentru a fi siguri ca ele vor fi deschise, iar cel pe care il alegem pentru a-l vizita, ne poate primi cand ajungem.

Luni, 1 mai, de Ziua Muncii, magazinele noastre din toată țara vor fi închise. Te așteptăm cu drag în celelalte zile, dacă plănuiești să ne faci o vizită. Înainte să vii, îți recomandăm să verifici programul magazinelor. Nu uita că multe operațiuni, precum plata facturii, transmiterea indexului ori verificarea soldului, pot fi făcute și online, fără să fie nevoie să te deplasezi în magazine. Mai multe detalii despre programul magazinelor aici.