WhatsApp: Anunt Oficial al LANSARII unei Noutati Majore in iPhone si Android (VIDEO)

WhatsApp Anunt Oficial LANSARII Noutati Majore iPhone Android VIDEO

WhatsApp, dupa foarte multi ani de asteptare, le-a lansat utilizatorilor din intreaga lume o noua functie foarte importanta, pe care multi dintre ei o asteptau cu nerabdare, iar asta pentru ca acum putem in sfarsit sa folosim conturile din platforma in mai multe telefoane, ceva ce multa lume dorea de mult timp.

WhatsApp a anuntat aceasta schimbare fara sa ofere in prealabil vreun detaliu cu privire la planurile sale, insa asta conteaza mai putin, din moment ce acum avem in sfarsit posibilitatea de a ne bucura de aceasta functionalitate, care lipsea cu desavarsire din aplicatiile pentru iPhone si Android, atat de populare in toata lumea.

Dupa cum prea bine stiti deja, WhatsApp Messenger avea implementata de ceva vreme o functionalitate care ne oferea posibilitatea de a loga conturile in mai multe PC-uri, insa iata ca acum aceasta este extinsa si la aplicatia pentru iPhone si Android, desigur daca aveti cea mai recenta versiune instalata in telefoanele voastre.

WhatsApp Messenger ne prezinta in clipul video de mai jos cum functioneaza aceasta modificare importanta, mai ales ca ea este asteptata de foarte multi ani de zile, de catre foarte multi dintre utilizatorii platformei de mesagerie, asa ca este bine ca intr-un final s-a decis inclusiv implementarea ei in aplicatii.

Acum puteți folosi același cont WhatsApp pe mai multe telefoane. Conectați până la alte 4 dispozitive la contul dvs., astfel încât să puteți comuta cu ușurință între telefoane fără să vă deconectați și să vă luați conversațiile exact de unde ați rămas.