Masurile lui Volodimir Zelenski, de ULTIMA ORA, pentru Ucraina in Plin RAZBOI!

Volodimir Zelenski este nevoit in continuare sa ia masuri de ultima ora pentru tara sa, care are anumite regiuni distruse sistematic de catre armata Rusiei, iar asta pentru ca vorbim despre lupte neincetate in care sunt implicate armatele celor doua tari.

Volodimir Zelenski afirma deasemenea ca in tot acest timp, guvernul tarii sale incearca sa creeze o noua strategie economica in baza careia sa poata sustine economia, si implicit eforturile de protejare a tarii, sau de eliberare a unora dintre teritoriile care au fost cucerite de catre rusi.

“Nimeni nicăieri nu se poate simți în siguranță până când agresorul este învins. Aceasta este ceea ce dovedește în fiecare zi în Ucraina – tot ceea ce trupele ruse și serviciile speciale ale ocupantului fac pe pământul nostru împotriva poporului nostru. Și asta visează să aducă pe pământul altor neamuri… O știe toată lumea.

Lumea știe și ea: Rusia poate fi oprită. Acesta este un interes comun. A opri soldații noștri cu forța este în prima linie. Armele noastre sunt atât ucrainene, cât și cele pe care le primim de la parteneri. Prin forța legii, adică prin sancțiuni care au nevoie de întărire constantă, precum și prin munca noastră comună pentru justiție.

Fiecare manifestare a terorii rusești, fiecare zi de agresiune sunt argumente în plus că toate acestea ar trebui să se încheie într-un tribunal – în noul Nürnberg referitor la rasism… În ceea ce privește cei care distrug vieți și oameni, care au rachete împotriva muzeelor și bombe aeriene dirijate împotriva bisericilor .

Rusia trebuie să piardă. Nu poate exista alt scop pe lume. Pentru că orice altceva este o pierdere de vieți omenești, este o pierdere a legii, este o pierdere, de fapt, a lumii. Glorie Ucrainei!

Lucrăm activ la o nouă strategie economică a Ucrainei. Anul acesta este anul începutului creșterii noastre economice. Refacem infrastructura pas cu pas, dar este important să începem să ne gândim chiar acum la restabilirea economiei țării noastre.

În cadrul întâlnirii au fost discutate în detaliu modalități de asigurare a ratelor de creștere economică și a PIB-ului, dezvoltarea diferitelor sectoare ale economiei, sectoare strategice prioritare și politici de investiții. Ucraina va fi cu siguranță un stat puternic, liber, de succes economic.

A ținut o ședință a comandamentului suprem de stat major. Informații actualizate despre situația de pe câmpul de luptă, în special pe cele mai dificile zone. Comandanții grupurilor operațional-strategice de trupe „Khortytsia”, „Tavria”, „Odesa”, „Pivnich” au raportat despre mersul ostilităților în zonele frontului în limitele responsabilității lor.

Fiecare dintre direcțiile de apărare a Ucrainei este importantă. Nu avem dreptul ca Ucraina să aibă puncte slabe. Rezumat și analizat rezultatele unei alte întâlniri în format Rammstein. Ucraina și forțele sale de apărare devin din ce în ce mai puternice. Dar trebuie să grăbim ritmul livrării de arme, pentru că fiecare zi de întârziere este viața soldaților noștri.

De asemenea, s-au discutat despre procesul de încadrare și dotare a brigăzilor nou create. Luptătorii trebuie să aibă tot ce este necesar pentru îndeplinirea de cea mai înaltă calitate a sarcinilor de comandă odată cu apropierea victoriei noastre. Glorie Ucrainei!”