DIGI Romania: Mesajul pentru Romani, ce da GRATUIT si Multi NU Stiau

DIGI Romania Mesajul Romani GRATUIT Multi NU Stiau

DIGI Romania, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti din toata Romania la ora actuala, a hotarat sa le transmita romanilor din intreaga tara un mesaj foarte important cu privire la ceea ce da gratuit pentru oricine devine client nou pentru serviciipe care le ofera in cam toata tara, deci oricine nu e client poate profita.

DIGI Romania explica mai jos faptul ca oricare dintre clientii noi care aleg serviciile sale, vor avea ocazia de a profita de un vouchere prin care li se ofera reducere de 50% in prima luna pentru diverse servicii, astfel ca merita sa profitati de aceasta campanie speciala, atat timp cat ea este in plin proces de derulare.

DIGI desfasoara aceasta promotie de ceva vreme deja, astfel ca probabil au fost destui romani care au profitat de ea, iar asta pentru ca multi oameni sunt dornici sa beneficieze de o reducere de acest gen pentru serviciile noi, chiar daca este vorba doar despre prima luna, iar preturile sunt oricum mici pentru ele.

DIGI deruleaza aceasta campanie in tandem cu alte promotii speciale care aduc reduceri bune pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca strategia companiei este de a le oferi romanilor preturi mici, impreuna cu reduceri foarte multe pentru serviciile care sunt disponibile la ora actuala in toata tara.

Client nou: voucher CADOU! Abonează-te la mobil, net sau TV, folosește codul reducere50 și beneficiezi de 50% reducere în prima lună. Oferta este valabilă doar pentru clienții noi. Alege serviciile dorite. Adaugă-le în coș. Înainte să plasezi comanda, introdu codul voucherului pentru a aplica reducerea. Click pe butonul “Confirmă cod” și gata, acum poți finaliza comanda.