Survivor: Anuntul ISTORIC de ULTIMA ORA al PRO TV pentru Concurentii din Competitie

Survivor Anuntul ISTORIC ULTIMA ORA PRO TV Concurentii Competitie

Survivor este in centrul unui anunt istoric facut de catre PRO TV pentru concurentii din competitie, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce nu s-a mai facut pana acum pentru participantii la reality show-ul care a acaparat atentia a milioane de romani, acestia primind pentru prima oara, dupa o provocare, mancarea preferata.

Survivor este o competitie extrem de dura, iar cei de la PRO TV s-au gandit ca ar fi o idee buna sa le ofere concurentilor posibilitatea de a se bucura de ceva special care sa le aduca aminte de casa, si sa le dea puterea de a se lupta in continuare pentru marele premiu, astfel ca oferirea mancarii preferate ca recompensa s-a dovedit a fi o idee buna.

Dupa cum prea bine stiti deja, Survivor Romana a intrat deja in faza in care mai putin de 10 concurenti sunt prezenti, Bianca Patrichi fiind eliminata chiar zilele trecute de catre competitorii sai, dar si in baza voturilor publicului, si asta inseamna ca vom vedea mai multe lupte foarte dure in cursul urmatoarelor saptamani de competitie.

Survivor Romana va continua abia de luni, insa peste weekend vom avea posibilitatea de a vedea pe platforma de streaming a PRO TV episodul care va fi transmis luni, asa ca veti putea afla cu o zi inainte ceea ce urmeaza sa se intample incepand de luni, de fiecare data fiind publicat episodul in platforma inainte de a fi difuzat la TV.

Recompensă istorică la Survivor 2023! Echipa lui Robert Moscalu se bucură de o surpriză nemaivăzută în concurs. Vodafone Romania EasyTech a dorit să le aline concurenților pofta pentru mâncarea lor preferată! Așadar, tehnologia le oferă oportunitatea de resimți gustul de acasă Competiția devine și mai dificilă, deoarece rămân din ce în ce mai puțini concurenți în lupta pentru Marele Premiu! Ne revedem săptămâna viitoare, cu noi strategii din partea supraviețuitorilor.