Austria: Karl Nehammer Anunta Oficial Decizii de ULTIMA ORA in Plin SCANDAL in Schengen

Austria Karl Nehammer Anunta Oficial Decizii ULTIMA ORA Plin SCANDAL Schengen

Austria lui Karl Nehammer este prinsa intr-un scandal major in spatiul Schengen, iar asta din cauza multiplelor decizii luate in ultima perioada cu privire la extinderea unor controale la granite, introducerea altora, dar si pastrarea veto-ului dat impotriva Romaniei, iar printre toate acestea, cancelarul austriac anunta noi decizii.

Austria urmeaza sa incheie un pact cu Egiptul pentru a reduce si mai mult migratia ilegala in Europa, Karl Nehammer facand o vizita oficiala in tara in cursul acestei saptamani, iar discutiile cu presedintele tarii au dus la hotararea de a se incheia un acord la Viena in 2023 pentru reducerea migratiei ilegale in Uniunea Europeana.

Austria a inceput in 2023 sa incheie acorduri de repatriere a migrantilor ilegali cu tarile din care acestia provin, multe din Africa si Orientul Mijlociu, Karl Nehammer incercand sa ajunga la sursa problemei, in timp ce Spatiul SChengen este asaltat de un numar tot mai mare de migranti care cauta o viata mai buna in tarile europene dezvoltate si pline de oportunitati.

“Este important ca Europa să separe azilul de migrație. Este necesară imigrația legală și reglementată, astfel încât să se poată lua mai multe măsuri împotriva migrației ilegale. Austria poate beneficia de potențialul mare de forță de muncă al Egiptului și speră într-un acord similar cu Egiptul ca și cu India, care urmează să fie semnat.

Este planificată o cooperare în probleme de migrație și urmează să fie semnat un acord când Sisi va vizita Viena în acest an. Din 2016, Garda de Coastă egipteană a împiedicat refugiații să părăsească Egiptul, iar numeroși migranți au fost reținuți de atunci. Since then, hardly any refugees have been able to get through to Europe.”