Orange: PREMIERA in Romania Anuntata pentru Milioane de Clienti

Orange PREMIERA Romania Anuntata Milioane Clienti

Orange, unul dintre grupurile cele mai mari de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe milioanele de clienti in legatura cu o premiera foarte importanta pe care a decis sa o puna in aplicare pentru noi, iar asta pentru ca incepand de acum putem cedam smartwatch-uri prin programul buy back.

Orange vorbeste mai jos despre programul “Re”, pe care il deruleaza in Romania la ora actuala pentru romanii care sunt interesati sa renunte la un smartwatch vechi, pe care nu il mai folosesc, acesta putand fi reciclat, sau reconditionat, de catre operator, si eventual repus in vanzare pentru alti oameni interesati.

In baza anuntului oficial facut de catre cei de la Orange Romania, putem sa mergem in multe dintre magazinele din Romania pentru a lasa smartwatch-urile pe care nu el mai folosim, si merita sa facem acest lucru pentru a ajuta la protejarea naturii, si a repune in circulatie macar unele componente ale smartwatch-urilor.

Orange Romania deruleaza de foarte multa vreme programul “Re”, desigur ca in principal pentru telefoanele mobile, astfel ca trecerea la smartwatch-uri este o decizie foarte interesanta, si ea se aplica in toata Romania la ora actuala, asa ca oricine poate sa profite de tot, daca este cu adevarat interesat.

Veștile bune circulă repede! Poți să aduci acum smartwatchul pe care nu îl mai folosești în orice magazin Orange, în cadrul programului “Re”. Suntem primul operator din România care oferă posibilitatea de a reintroduce în economia circulară smartwatch-urile, în vederea reciclării sau recondiționării.

Profită de nouă opțiune, fii responsabil cu mediul și primești și 20EUR reducere suplimentară pentru achiziția unui nou smartwatch Samsung.