Kaufland: Informarea Oficiala, ce da GRATUIT Romanilor din Toata Tara

Kaufland Informarea Oficiala GRATUIT Romanilor Toata Tara

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania la ora actuala, ii anunta in mod oficial pe toti romanii in legatura cu ceea ce le da gratuit, daca sunt dornici sa profite de tot, iar asta pentru ca vorbim despre vouchere de cumparaturi oferite fara sa facem chiar atat de multe, in final.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca ofera 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, oricaror romani care aleg sa se inscrie la o promotie speciala in baza careia informatiile despre experienta de la cumparaturi sunt trimise catre companie, impreuna cu orice alt fel de probleme avute.

Puteti vedea mai jos ce spune Kaufland Romania in legatura cu aceasta promotie speciala pe care o are in derulare la ora actuala, si e bine sa stiti ce se intampla, pentru ca in baza ei e posibil sa castigati totusi vreun voucher de cumparaturi, care este oferit pentru noi chiar in acest moment de catre celebrul grup.

Kaufland Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla la ora actuala din punct de vedere al acestei promotii, asa ca daca sunteti dornici sa aflati mai multe, puteti intra acolo pentru a vedea ce fel de informatii ne sunt puse la dispozitie de catre companie, si va puteti informa.

Ți-a plăcut la cumpărături ? Povestește-ne experiența ta și înscrie-te la concurs. Opinia ta este importantă Completând acest chestionar de 5 minute, ne ajuți să îți oferim experiențe tot mai plăcute la cumpărături și să venim în ajutorul tău cu soluții.

Ce trebuie să faci ? Alege magazinul în care ai făcut cumpărături, completează chestionarul și evaluează experiența la cumpărături. În semn de mulțumire, după ce completezi chestionarul, ai șansa să te înscrii la concursul nostru. Poți câștiga unul dintre cele zece bonuri cadou în valoare de 100 lei.