Survivor: Conflictele de ULTIMA ORA, Anuntul IMPORTANT al PRO TV pentru Romani

Survivor Conflictele ULTIMA ORA Anuntul IMPORTANT PRO TV Romani

Survivor, de departe cel mai popular reality show al momentului in Romania, cu milioane de romani care se uita in fiecare saptamana la spectacolul facut de catre concurentii care lupta pentru premiul in valoare de 100.000 de euro, trece diseara printr-o noua runda de eliminare, doi dintre concurentii puternici fiind propusi pentru a pleca acasa.

Survivor este o competitie in care se infrunta concurenti foarte dornici sa castige atat banii pusi in joc, cat si prestigiul care vine impreuna cu premiul cel mare, astfel ca apar foarte usor conflicte intre ei, conflicte ale caror efecte se vad atat in timpul provocarilor individuale, cat si la propunerile pentru eliminare din competitie.

PRO TV ne arata mai jos o parte din ceea ce urmeaza sa se intample in aceasta seara, dupa ce unul dintre concurentii de la Survivor Romania va fi eliminat in baza voturilor publicului, romanii avand de ales intre Ștefania Stănilă si Robert Moscalu, astfel ca va fi interesant de vazut care a fost votul romanilor in aceasta situatie.

Survivor Romania se apropie extrem de rapid de finalul competitiei, iar asta pentru ca au ramas putini concurenti care inca mai multa pentru premiul principal pus in joc, insa pana atunci vom vedea si mai multe provocari serioase in care se vor lupta concurentii, deci ne mai asteapta destule surprize interesante.

Astăzi este zi de eliminare la Survivor, iar conflictele continuă! Ne dăm întâlnire de la 20:30, doar la PRO TV. Ștefania Stănilă sau Robert Moscalu ? O nouă eliminare va avea loc în această seară la Survivor România! În cel mai dur reality show nu există loc de greșeli, de momente în care să-ți pierzi încrederea sau în care să-ți pui la îndoială puterea.