BANCA Transilvania: Romanii Notificati, ce da GRATUIT Banca pentru Oameni

BANCA Transilvania Romanii Notificati GRATUIT Banca Oameni

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci comerciale din Romania si Europa de Est, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu o decizie importanta pe care a luat-o, si in baza careia ne da gratuit 200 de LEI, sub forma de puncte Star, pentru cardurile de credit pe care le facem pana maine.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca suma de 200 de LEI, sub forma de puncte Star, se acorda romanilor care isi fac un card de credit de acest gen pana in data de 5 mai 2023, si nu conteaza daca sunteti client nou, sau vechi, pentru ca veti putea profita de aceasta campanie speciala care este in derulare acum.

Puteti vedea mai jos si cateva explicatii pe care cei de la BANCA Transilvania le ofera cu privire la ceea ce inseamna un card de credit, dar si la ce poate fi el folosit, astfel ca va puteti face o idee cat se poate de buna cu privire la ceea ce se intampla daca decideti sa profitati de aceasta campanie speciala in Romania.

BANCA Transilvania nu este la prima promotie speciala prin internediul careia incearca sa le ofere clientilor din Romania, sau oricaror altor romani, posibilitatea de a castiga bani gratuit, doar ca acum ei sunt oferiti sub forma de puncte star pe cardurile de credit pe care le putem face la banca in acest moment.

Ai 200 de lei din STAR(t), în puncte Star, dacă îți faci cardul până pe 5 mai. Nu uita să adaugi codul STARx200. Cardul de credit este un instrument de plată numit și card de cumpărături, prin care ai acces la o linie de credit oferită de bancă.

Ai parte de multe avantaje la cardul de credit precum posibilitatea de plată în rate fără dobândă la magazinele partenere în programul STAR. Practic, la fiecare plată, pe care nu o efectuezi în rate, cu un card STAR BT în țară sau în străinatate, beneficiezi de puncte STAR* oferite de bancă și / sau comerciant.