LIDL Romania: Noile Hotarari Oficiale IMPORTANTE din Magazine Anuntate Romanilor

LIDL Romania Noile Hotarari Oficiale IMPORTANTE Magazine Anuntate Romanilor

LIDL Romania a decis sa aduca in atentia clientilor din toata Romania o serie de noi hotarari oficiale foarte importante pentru magazinele din intreaga tara, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea mai jos, 2 anunturi de ultima ora ne prezinta ceea ce s-a schimbat in locatii pentru foarte multa lume in ultima perioada.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca incepand de zilele trecute sunt disponibile noi cupoane speciale de reduceri pentru LIDL Plus, iar cu ajutorul lor putem sa cumparam mai ieftin produsele care sunt puse in vanzare de catre companie, si veti vedea ca exista destule dintre care sa alegeti ce va doriti.

Mai mult decat atat, LIDL ne readuce in atentie faptul ca deruleaza o campanie speciala prin intermediul careia ne ofera posibilitatea de a castiga o serie de premii foarte interesante, doar daca achizitionam produse de minim 70 de LEI din magazinele sale, incluzand si unul de la compania Sol Y Mar, pentru o perioada limitata de timp.

LIDL are in cadrul website-ului sau multe informatii importante si utile cu privire la ofertele actuale, iar daca sunteti dornici sa profitati de ele, ar trebui sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce ne spune compania, deci merita sa profitati de ceea ce va intereseaza, atat timp cat ofertele sunt valabile acum.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Experimentează cu gusturile în săptămâna în stil iberic și înscrie-te în concurs! Ai nevoie doar de un bon de minimum 70 lei, cu cel puțin un produs #SolYMar. Detalii pe site.