OMV: Anuntul de ULTIM MOMENT, ce se da GRATUIT Romanilor din Tara

OMV Anuntul ULTIM MOMENT da GRATUIT Romanilor Tara

OMV, lantul de benzinarii cu un numar mare de statii active in toata Romania la ora actuala, a hotarat sa-I anunte in mod oficial pe toti romanii in legatura cu ceea ce le este oferit in mod gratuit chiar acum, daca decid sa mearga in oricare dintre locatii, si sa cumpere un produs energizant al celor de la Burn.

OMV ii anunta in mod oficial pe oameni in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a se inscrie intr-o promotie speciala derulata de catre aceasta companie, iar multumita ei putem castiga nu mai putin de 30 de invitatii la festivalul Electric Castle, care se va desfasura in cursul acestei veri in Romania, dupa cum unii prea bine stiti.

Cei de la OMV Romania le spun romanilor ca oricare dintre produsele Burn Energy Drink fac parte din aceasta campanie speciala, deci putem merge in oricare dintre benzinariile sale din Romania pentru a cumpara unul, iar mai apoi trebie sa intram pe website-ul Burn pentru a ne inscrie in aceasta campanie speciala.

OMV Romania explica in cadrul postarii de mai jos ce presupune participarea la aceasta promotie, iar daca sunteti cu adevarat interesati de ea, atunci ar fi bine sa va uitati cu atentie la oferta aceasta, pentru ca ea este disponibila doar pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca nu veti putea profita de ea la nesfarsit.

Ai planuri vara asta? Ce zici de o petrecere cum nu e alta la Electric Castle? Cumpără din stațiile OMV orice produs Burn Energy Drink participant la campanie, înscrie bonul pe website și poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele 30 de invitații la festival.