E.ON: Informarea Oficiala foarte IMPORTANTA, pentru MILIOANE de Clienti

EON Informarea Oficiala IMPORTANTA MILIOANE Clienti

E.ON, una dintre principalele companii de energie din Romania, de la care milioane de romani primesc electricitate si gaze naturale, ii anunta in mod oficial pe oameni in legatura cu ceea ce la da gratuit, dar si o metoda prin care pot sa faca economii la electricitate in timp ce-si folosesc frigiderele acasa.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca, in cazul in care dorim sa profitam de solutia E.ON Life!, atunci avem posibilitatea de a ne bucura de o centrala Ariston si servicii tehnice incluse, dar intram si in tragerea la sorti prin care ofera gratuit 20 de aparate de aer conditionat Aristo ALys R32, si 30 de dezumidificatoare Aristo DEOS 12.

Conform celor de la E.ON Romania, trebuie doar sa cumparam produsele din categoria E.ON Life! pe care le vinde la ora actuala, si vom fi in mod automat inscrisi in cadrul promotiei care este acum in derulare, deci in mod teoretic, nu trebuie sa facem prea multe pentru a avea sansa de a primi gratuit tot ceea ce ne da.

E.ON Romania vorbeste deasemenea si despre economiile pe care le putem face cu frigiderele din propriile case, iar asta pentru ca o decongelare periodica a acestora poate aduce economii de curent electric in folosirea lor obisnuita, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta pentru oamenii din toata tara.

Prinde oferta E.ON Life! Cumpără soluţia E.ON Life cu centrală Ariston şi servicii tehnice incluse şi intri în tragerea la sorţi pentru unul din cele 50 de premii: 20 de aparate de aer condiţionat Ariston Alys R32; 30 de dezumidificatoare Ariston DEOS 12.

Primăvara este un moment bun pentru un refresh, dar și pentru a pune în aplicare 𝐢𝐝𝐞𝐢 𝐬𝐦𝐚𝐫𝐭 pentru 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐚𝐜𝐭. Curatenia de primavara in frigider fara si refresh consumului. Poti reduce consumul frigiderului decongelandu-l periodic.