BANCA Transilvania: ULTIMA ORA, AVERTIZAREA Oficiala foarte IMPORTANTA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania ULTIMA ORA AVERTIZAREA Oficiala IMPORTANTA Clientii Romani

BANCA Transilvania, marea banca din Romania cu un numar mare de clienti in toate colturile tarii la ora actuala, este nevoita din nou sa ii atentioneze in mod oficial pe clientii sai din toata Romania in legatura cu un pericol extrem de serios cu privire la fraudele online care se deruleaza prin intermediul platformei Facebook, si nu numai.

BANCA Transilvania ne aduce mai jos in imediata atentie problema majora a reclamelor false care sunt folosite de catre diverse persoane de rea credinta pentru a ne aduce in atentie website-uri si aplicatii malitioase al caror singur scop este de a ne fura banii, cat mai simplu, cat mai rapid, fara sa ne dam seama ce se intampla.

Puteti vedea in explicatiile celor de la BANCA Transilvania cat de serioasa este situatia la ora actuala, si de ce trebuie sa fim extrem de atenti in momentul in care primim un mesaj precum cel de mai jos, iar asta pentru ca ele sunt gandite special pentru a ne convinge rapid sa cedam datele personale, sau banii, pe care-i avem in conturi.

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vin atentionari de acest gen la ora actuala, iar asta pentru ca foarte multe incearca sa ii protejeze pe clienti de pericolele majore care exista din punct de vedere al fraudelor online, o problema extrem de serioasa, care nu ar trebui ignorata de catre nimeni acum.

Reclamele care îți promit un câștig rapid din investiții, folosind logo-ul BT sau persoane reprezentative, sunt false. E important să nu accesezi link-ul și să raportezi reclamele de acest fel. Citiți cu atenție textul reclamelor despre BT de pe Facebook.

Uitați-vă inclusiv la link-ul pe care îl conțin, de obicei e greu de descifrat. Dar NU îl accesați. Raportați către Facebook respectivele reclame, ne-ar ajuta mult să limităm împreună răspândirea lor.