Survivor: ULTIMA ORA, Anunturi cu SCHIMBARI de la PRO TV, cum sunt Afectati Supravietuitorii

Survivor ULTIMA ORA Anunturi SCHIMBARI PRO TV Afectati Supravietuitorii

Survivor, inca de departe cel mai popular reality show din toata Romania, trece saptamana viitoare printr-o serie de schimbari extrem de importante, cei de la PRO TV anuntandu-le in mod oficial pentru toata lumea, iar asta pentru ca supravietuitorii vor avea parte de o experienta complet noua de joc incepand de atunci.

Survivor readuce sistemul cu vieti in joc de saptamana viitoare, astfel ca in toate provocarile la care vor participa supravietuitorii, va fi nevoie de confruntari multiple cu aceeasi concurenti pentru a castiga imunitatea pusa in joc, cea individuala, si singura care asigura faptul ca o eliminare devine imposibila pentru cei care o detin.

Mai mult decat atat, PRO TV pregateste pentru Survivor Romania noi tipuri de provocari, mult mai intense decat cele de pana acum, iar asta pentru ca incarca sa ofere publicului mai mult spectacol de la supravietuitorii care se lupta pentru premiul de 100.000 de euro, dar si prestigiul de a castiga aceasta competitie acum.

Survivor Romania le-a facut concurentilor si o surpriza recent, iar asta pentru ca au avut ocazia de a discuta cu persoanele dragi de acasa, PRO TV oferindu-le posibilitatea de a vorbi des cu persoanele care ii asteapta sa se intoarca, ceva ce nu se intampla in unele dintre competitiile care se desfasoara in alte tari.

Tehnologia ne-a ajutat de această dată să aflăm mici secrete despre concurenții Survivor! Așa că Vodafone Romania EasyTech a dorit să le ofere supraviețuitorilor obiecte dragi de acasă. Deja ei își cunosc puterea de luptă, tacticile, punctele tari, punctele slabe, însă pe de altă parte dacă psihicul nu este acum lamă de oțel atunci încep să cadă concurenții.