Volodimir Zelenski Lauda Soldatii de Infanterie ai Ucrainei

Volodimir Zelenski lauda in mod oficial soldatii din trupele de infanterie ale Armatei Ucrainei, ei ducand greul luptelor cu armata rusa, si asta pentru ca majoritatea confruntarilor au loc in diverse regiuni intre soldatii ambelor armate.

Volodimir Zelenski a publicat si o serie de imagini care arata cat de dramatica este situatia in plin razboi intre Ucraina si Rusia, soldatii ambelor tari fiind incercati din greu de confruntarile care au avut loc in ultima vreme.

“Astăzi, Ucraina sărbătorește curajul și puterea soldaților de infanterie – ceea ce dă țării noastre cel mai semnificativ rezultat, indomnibilitatea apărării noastre.

Astăzi este o mare onoare să vă felicit de Ziua Infanteriei, este o onoare pentru mine în fiecare zi să reprezint în relațiile cu lumea, în special, soldații noștri, precum infanteriștii noștri – vitejie ucraineană exemplară, rezistență ucraineană exemplară .

Statul stă puternic, pentru că lupți cu demnitate – împreună cu toate forțele de apărare și securitate ucrainene! Iti multumesc pentru asta!

Infanteriștii noștri sunt războinici curajoși, hotărâți și curajoși. Întărite de lupte grele și foc înverșunat, ei pas cu pas apropie Victoria noastră.

Soldații infanteriei în război se confruntă cu cele mai dificile încercări, pericole și greutăți.

Luptele aprige cu inamicul arată natura invincibilă a infanteriei ucrainene. Soldații dau dovadă de eroism în fiecare zi, dând o respingere demnă agresorului.

Vă mulțumesc tuturor pentru curaj!”